Search: Keyword:
 
  Class Schedule  

 HIGH SCHOOL SCHEDULE FOR 2013 - 2014

•1.         We have a seven (7) day schedule. Days are numbered 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7.

•2.         Periods are lettered A - B - C - D - E - F - G.

•a.        Double rotation; one dropped period each day.

•b.       Lunch Schedule:  1st  lunch:  11:47-12:14 (class from 12:14-1:12 = 58 minutes)

     2nd lunch:  12:16-12:43 (class from 11:47-12:16 = 27 minutes, lunch, class from

                       12:43-1:12 = 28 minutes, which equals 58 minutes)

     3rd lunch: 12:45-1:12 (class from11:47-12:45 = 58 minutes)

 

DAY 1

DAY 2

DAY 3

DAY 4

DAY 5

DAY 6

DAY 7

 

7:42 - 8:40

(58 min)

 

           B 

 

                A

                D

               C

               B

               A

              C

 

8:43 - 9:41

(58 min)

 

C

D

A

B

A

D

B

 

9:45- 10:43

(58 min)

 

D

C

B

A

D

B

A

 

10:46 - 11:44

(58 Min)

 

E

F

G

G

C

C

D

 

11:47-1:12

(3X27 Min)

  Lunch

F

G

E

F

G

E

F

 

1:15-2:13

(58 min)

 

 

G

E

F

E

F

G

E

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drop Period Rotation

 

A

 

B

 

C

 

D

 

E

 

F

 

G